Ons team

‘Een snel en goed online advies voor een warmtepomp’, dat is het doel dat wij als team achter Mijnwarmtepompadviseur nastreven. Wij zijn vier specialisten met verschillende achtergronden, die samen weten wat nodig is om het juiste advies over warmtepompen geautomatiseerd te genereren.

We zijn ervan overtuigd dat iedereen snel zijn cv-ketel inruilt voor een warmtepomp, als je het maar makkelijk en inzichtelijk maakt. En dat met lagere energiekosten en een groter comfort. Daarom zijn we begonnen met Mijnwarmtepompadviseur.nl, de adviestool over warmtepompen voor installateurs, energieadviseurs en woningeigenaren.

 

Maak kennis met ons team:

Wim

Wim Vervoorn is de installatiedeskundige en de spil van ons team. Hij heeft de afgelopen jaren in de praktijk alle data verzameld, die de basis vormen voor de rekentool van Mijnwarmtepompadviseur. Wim ontwikkelt en realiseert al jaren alleen duurzame installaties en weet dus als geen andere wat mogelijk is en wat er te koop is in de wereld van warmtepompen. Als verdienstelijke hobbyduiker gaat hij graag af en toe kopje onder en snapt hij dat je je dan moet kunnen verlaten op je collega’s.

Frank

Franc Hoogstede is onze commerciële ster. In het dagelijks werk ondersteunt hij bedrijven en verenigingen van eigenaren bij energieprojecten. Hij weet alles van zonnepanelen, maar adviseert net zo makkelijk over welk type warmtepomp het beste past bij de totaaloplossing voor duurzame energie bij een bedrijf. Franc ontwerpt, bouwt en beheert samen met Wim grote energiesystemen voor bedrijven.

Eric

Eric Ruis doet de software ontwikkeling binnen ons team. Als ICT-er met meer dan 30 jaar ervaring weet hij als geen ander hoe je klantvraagstukken in software kunt vertalen. Als expert in IOT is hij betrokken bij de ontwikkeling van smart sensors en kunstmatige intelligentie oplossingen voor de energiesector. In zijn eigen huis heeft Eric met een eigen weersafhankelijke sturing een besparing van meer dan 10% weten te realiseren met zijn warmtepompinstallatie.

Tom

Tom Smeulders is onze regelneef en bouwkundige, met een zwak voor installatietechniek. Hij adviseert particulieren, woningcorporaties en bedrijven bij de overstap van fossiele energie naar duurzame energie. Hij kan als geen andere uitleggen hoe een duurzame oplossing leidt tot een comfortabele woning of een prettig kantoorklimaat. Hij kan zelfs aan een alfa uitleggen wat het belang van de bètafactor van een warmtepomp is.