Ontdek onze rekentool

De rekentool van Mijnwarmtepompadviseur.nl is meer dan een stuk besparingsgereedschap. Warmtepompinstallateurs gebruiken hem bij verkoopadviesgesprekken. Normaliter is een installateur vele kostbare uren bezig met het (technisch) uitwerken van een warmtepomp-oplossing. Dit online hulpmiddel bespaart deze werkzaamheden en kan zelfs systeemontwerpen genereren.

De basis versie van de rekentool is nog volop in ontwikkeling en daarom is hij voorlopig gratis beschikbaar!

Bereken online hoeveel energie een warmtepomp u bespaard.

Hij helpt je bij je verkoopadviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek bij je klant vul je samen eenvoudig een online vragenlijst in. De vragen gaan in op de persoonlijke, bestaande situatie en op de gewenste situatie van je klant. Je doet dit in een eigen online omgeving die eventueel te voorzien is van een eigen bedrijfslogo.

Hij calculeert snel de energiebesparing van een warmtepomp

In 5 stappen rekent de tool real-time uit wat een warmtepomp voor jouw klant kan besparen. Wij hebben Mijnwarmtepompadviseur.nl namelijk vol gestopt met allerlei slimme data waardoor je in no-time een realistische calculatie maakt. Dit scheelt je echt uren aan calculatietijd.

Met trots presenteren wij onze rekentool

Hij genereert systeemontwerpen (coming soon)

Je klant heeft snel inzicht in de energiebesparing die met een warmtepomp in hun situatie te realiseren is. Als je klant de beoogde besparing wil oogsten, dan zal je normaal gesproken nog eens vele uren werk hebben in het uitwerken van het systeemontwerp. Met Mijnwarmtepompadviseur.nl is ook dat verleden tijd. Met een druk op de knop genereert hij deze namelijk ook nog eens voor je.

Hij vereenvoudigt je offertetraject

In een paar stappen rekent de tool real-time uit wat een warmtepomp voor jouw klant kan besparen. Mijnwarmtepompadviseur.nl hebben wij namelijk vol gestopt met allerlei slimme data waardoor je in no-time een realistische calculatie maakt. Dit scheelt je echt uren aan calculatietijd.