Onze partners

De rekentool van Mijnwarmtepompadviseur.nl is mede mogelijk gemaakt dankzij de onvoorwaardelijke steun van onze innovatiepartners. Samen met hen waren we instaat op een slimme manier allerlei data te combineren en te gebruiken in de ontwikkeling van de rekentool. Hierdoor is de rekentool een professioneel en betrouwbaar online gereedschap geworden voor de hele warmtepompbranche.

Bereken online hoeveel energie een warmtepomp u bespaard.

Over onze innovatie partners

Wij begrijpen dat het voor onze huidige en toekomstige gebruikers belangrijk is om voortdurend meer toegevoegde waarde te leveren. Dit doen we door de rekentool steeds weer verder te ontwikkelen. Dit doen we door samen te werken met vernieuwende innovatiepartners die met hun oplossingen en ideeën helpen de rekentool verder te ontwikkelen. Wil je ook een innovatiepartner worden? Laat het ons dan weten.

Ons team

Wellicht ben je nieuwsgierig wie de initiatiefnemers zijn van de ontwikkeling van de Rekentool. Wij stellen ons graag even voor. Wij zijn vier specialisten. Allen met een verschillende achtergrond. Maar samen hebben we één doel. Namelijk: Een handige rekentool ontwikkelen waarmee je snel een goed gedetailleerd advies over warmtepompen kunt krijgen.